Mobilno oglašavanje

Iskoristite mogućnosti koje pruža mobilno oglašavanje kako biste prikazali Vaše oglase na mobitelima i tabletima Vaših potencijlanih klijenata – naručite uslugu profesionalne izrade i vođenja oglašivačkih kampanja na mobilnim uređajima!
NARUČITE ODMAH!

Što je mobilno oglašavanje?

Mobilno oglašavanje je naziv koji se koristi za oglašavanje na mobilnim uređajima, tj. na pametnim telefonima (smartphone) i tabletima. Oglasi se na mobilnim uređajima prikazuju u web preglednicima ili u aplikacijama. Mobilno oglašavanje je najbrže rastuća grana oglašavanja pa se tako pretpostavlja da će 2016. godine na njega biti potrošeno preko 100 milijarda američkih dolara (preko 50% ukupnog iznosa koji će biit potrošen na svo online oglašavanje).

Rezlultati Google pretraživanja – AdWords oglasi na mobilnom uređaju:
Mobilno Oglašavanje - Google AdWords

Na mobilnim uređajima je moguće prikazati Google AdWords oglase (uz rezultate pretraživanja kao i na prikazivačkoj mreži), Facebook oglase, YouTube oglase i e-mail oglase. Korisnici na mobilnim uređajima ne reagiraju na oglase kao što ragiraju dok su za stolim računalom te je stoga preporuka da se mobilne kampanje oglašavanja izrade odvojeno.

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju. Obratite nam se s povjerenjem!
Upit ili NARUDŽBA usluga Mobilnog oglašavanja