Facebook oglašavanje

Oglašavajte se na najvećoj svjetskoj društvenoj internetskoj mreži! Iskoristite pogodnosti koje Vam pruža Facebook oglašavanje i prikažite Vaš oglas samo onim korisnicima koji su zainteresirani za Vaš proizvod ili uslugu – naručite uslugu profesionalne izrade i vođenja Facebook oglašivačkih kampanja!
NARUČITE ODMAH!

Što je Facebook oglašavanje?

Facebook je najveća društvena mreža na svijetu koja dnevno ima preko milijardu aktivnih korisnika, a prosječni korisnik na Facebooku dnevno provede više od 40 minuta. Svi korisnici Facebooku dostavljaju mnoštvo podataka o sebi pa je Facebook oglašavanje jedna od najboljih platformi za ciljano oglašavanje raznih proizvoda i usluga. Facebook oglasi se pojavljuju među novostima (news feed) i u desnom stupcu kada korisnik pregledava Facebook stranice.

Primjer izgeda oglasa na Facebook stranici:
facebook oglašavanje - prikaz oglasa

Pomoću Facebooka je, osim Vaših web stranica, također moguće oglašavati Vašu Facebook stranicu (Facebook page) kako bi joj se povećao broj lajkova ili čitanost objave, a moguće je također promovirati Facebook događaj (Facebook event). Korisnika koji će vidjeti Vaš oglas je moguće ciljati po lokaciji, jeziku, spolu, dobi te pomoću velikog broja interesa i ostalih parametara, što omogućuje da Vaš oglas prikažete točno onoj ciljanoj skupini koja je zainteresirana za Vaš proizvod ili uslugu.

Mogućnosti ciljanja korisnika pomoću Facebook oglašavanja:
facebook oglašavanje - ciljanje korisnika

Našim klijentima nudimo 3 vrste usluga vezanih uz Facebook sustav online oglašavanja:

  • izrada i postavljanje nove kampanje Facebook oglašavanja
  • revizija postojećih kampanja Facebook oglašavanja
  • mjesečno vođenje kampanja Facebook oglašavanja

 

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju. Obratite nam se s povjerenjem!
Upit ili NARUDŽBA usluga Facebook oglašavanja